Kimerült? Stresszes? Növelje vitalitását BEMER készülékkel!

A városiasodás alapjaiban változtatta meg az emberek időhöz való viszonyát. Az emberek hagyományosan a természeti időciklusokhoz alkalmazkodtak, majd a modern társadalmak életét elsősorban a mesterséges, óra szerinti időbeosztás határozza meg.

Szervezetünk pedig igyekszik lépést tartani a változással, de ez nem megy mindig zökkenőmentesen. Álmatlan éjszaka után reggel kimerülten ébredünk, kevesebb munka után is fáradtnak, túlterheltnek érezzük magunkat.

Manapság általánosan ismert az, hogy a testi és lelki teljesítmény -korlátozottság túlnyomó többségének és ugyanígy számos betegségnek a hátterében is a mikrokeringés zavarai állnak, illetve az, hogy egy betegség lefolyását a mikrokeringés funkciója alapvetően befolyásolja. A mikrokeringés megfelelő részvétele nélkül szervezetünkben semmilyen regenerációs, gyógyulási vagy helyreállítási folyamat nem lehetséges. Vannak olyan betegségek is, amelyeknél a sejtközi zavarok nem közvetlenül a mikrokeringés szállítási jelenségeitől függenek.

A mikrokeringés zavara a legtöbb esetben a véreloszlás zavarát jelenti a mikroerek hálózatában. Attól függően, hogy ez a káros véreloszlási állapot meddig áll fenn, betegségek léphetnek fel, vagy ez a betegségek lezajlásának folyamatait hátrányosan befolyásolja.

„A BEMER -kezelőrendszer az alkalmazási területén, ma a korlátozott mikrokeringés legjobban kutatott és leghatékonyabb fizikai kezelőmódszere!” (Dr. med R. Klopp, Mikrocirkulációs Intézet, Berlin)

Tud-e egy mellékhatásoktól mentes „fizikai anyag” segíteni?

A B.BOX  (BEMER) vezérlőkészülék már most olyan újdonságokkal szolgál, amelyeket jelenleg a piacon lévő más gyártók egyike sem kínál. A jelenlegi BEMER technológia egyidejűleg stimulálja a szervek vérellátásának szabályozását helyi és fölérendelt szinteken. Az új, különleges és világszerte egyedülálló jelkonfiguráció mind a nappali, mind pedig az éjszakai fázisban gondoskodik a hatásfok és hatás időtartamának további fokozásáról.

A legújabb kutatások szerint a regeneráció óráiban a szervek vérkeringés eloszlása megváltozik, és az immunológiai folyamat a regeneráció közben sokkal nagyobb jelentőséget kap, mint ahogy eddig gondoltuk.

A BEMER terápia hatására éjszaka nő a nyirokkeringés sebessége, javul a májnak, a vesének a mikrocirkulációja. Ezáltal a szervezetünkben felhalmozott salakanyagoktól gyorsabban szabadulunk meg. Ez a reggeli vizelet koncentráltabbá-, savasabbá válásban nyilvánul meg.  Ezáltal nő a sejtjeinknek a teljesítőképessége.

Az alvóprogram segítségével a mélyalvási periódusok száma is emelkedik, ezáltal reggel pihentebben ébredünk.

2010-ben a BEMER két új termékkel – BEMER-Classic és BEMER-Pro – jelent meg a piacon. Ezek nemcsak elegáns formával, átgondolt ergonómiával és intelligens funkciókkal rendelkeznek, hanem mindenekelőtt a legújabb kutatások szintjét képviselő belső technológiai értékkel. Az egyszerűen használható készülékek bevizsgált és engedélyezett orvostechnikai eszközök, klinikai, orvosi és otthoni magáncélú alkalmazásra.